Folds

Jasno staat voor sfeervolle raambekleding, met de nadruk op eenvoud en kwaliteit. Dat ziet u terug in onze shutters, onze blinds en nu ook in onze folds. Deze bijzondere vouwgordijnen hebben een Dutch Design uitstraling die uw interieur zullen highlighen en tegelijkertijd perfect matchen met andere JASNO producten. Zoals u van ons gewend bent, zijn ook de folds tot in detail afgewerkt. Dit is merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid.

JASNO folds zijn vouwgordijnen, een uniek ontwerp gemaakt door Dutch Design studio Daphna Laurens. Unieke vouwgordijnen, gemaakt van geweven papier. Dit geeft de folds een stoere, duurzame uitstraling. Hierbij kunt u kiezen voor de semi-transparante, lichtdoorlatende versie, of voor de dim-out variant met een subtiele lichtinval. Wellicht het opvallendste aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger.

JASNO folds zijn uniek ten opzichte van andere vouwgordijnen:

  • Het geweven papier is verkrijgbaar in zes kleuren en heeft een hoge mate van kleurechtheid. Leverbaar in semi-transparante of dim-out variant. Beiden zijn niet verduisterend.
  • De houten latten zijn gemaakt van Abachi hout 100% FSC en verkrijgbaar in zes kleuren. De kleur van de houten latten aan de voor- en achterkant kunnen van elkaar verschillen.
  • Het textiel is netjes in de bovenbak weggewerkt, zonder gebruik te maken van klitteband.
  • De metalen bedieningsketting wordt met een transparante kindveilige bevestiging gemonteerd.
  • De folds zijn aan de onderzijde voorzien van een volant die de stof tegen verkleuring beschermt.
  • De knopjes op de houten latten zorgen voor nette afwerking van de optrekkoorden en zorgen tegelijkertijd voor een echte design uitstraling.
  • Dutch Design by studio Daphna Laurens

meer info — https://www.jasnoshutters.be/vouwgordijnen